Belépés
Rántott sajtgolyók
... pirospaprika
* bors
* őrölt kömény
* apróra vágott petrezselyem
* olajbogyó (opcionális)
elkészítés

1. A hozzávalókat egy nagy tálban összekeverjük. A sajt önmagában elég sós, így nem igényel külön sózást.
2. Annyi zsemlemorzsá...
2010-09-12 20:08:43
Rántott karaj tepsiben


* 8-10 szelet sertéskaraj
* só
* liszt
* 2-3 tojás
* zsemlemorzsa
* 2 dl tejszín
* 25 dkg trappista sajt
* zsír a tepsi kikenéséhez

elkészítés

1. A húst kiverjük, enyhén besózzuk.
2. Felv...
2010-09-06 20:03:31
Rántott karaj tepsiben
... 2-3 tojás
* zsemlemorzsa
* 2 dl tejszín
* 25 dkg trappista sajt
* zsír a tepsi kikenéséhez
elkészítés

1. A húst kiverjük, enyhén besózzuk.
2. Felverjük a tojásokat a panírozáshoz. Liszbe, tojásba, majd zsemlemorzsába mártjuk a h...
2010-09-06 18:18:48
Rántott palacsinta parizerrel
... szerecsendió

A panírozáshoz:

* liszt
* tojás
* zsemlemorzsa
* étolaj a sütéshez
elkészítés

1. A töltelékhez apróra vágjuk a parizert, beletesszük egy tálba, majd ráütjük a tojást.
2. Beletesszük a reszelt s...
2010-08-29 18:34:24
Rántott sajtgolyók


* kb. 25 dkg reszelt sajt (bármilyen könnyen reszelhető, én legtöbbször trappistát használok, egy része pedig füstölt)
* 2 tojás
* 1-2 ek zsemlemorzsa + egy csészényi a hempergetéshez
* pirospaprika
* bors
* őrölt kömény
* apróra ...
2010-08-26 15:42:11
Rántott sajtgolyók
... * pirospaprika
* bors
* őrölt kömény
* apróra vágott petrezselyem
* olajbogyó (opcionális)

elkészítés

1. A hozzávalókat egy nagy tálban összekeverjük. A sajt önmagában elég sós, így nem igényel külön sózást.
2. Annyi zsemlemor...
2010-08-23 23:39:39
Baconbe tekert füstölt sajt
... füstölt sajt (pl. trappista)
* 2 tojás
* 10 dkg liszt
* 10 dkg zsemlemorzsa
* pici ételízesítő

elkészítés

1. A sajtot 4 x 1 cm-es hasábokra vágjuk, és a baconbe tekerjük úgy, hogy a sajt sehol se kandikáljon ki a szalonna alól....
2010-08-20 14:40:04
Baconba tekert sajt rántva
... füstölt sajt (pl. trappista)
* 2 tojás
* 10 dkg liszt
* 10 dkg zsemlemorzsa
* pici ételízesítő
elkészítés

1. A sajtot 4 x 1 cm-es hasábokra vágjuk, és a baconbe tekerjük úgy, hogy a sajt sehol se kandikáljon ki a szalonna alól.|...
2010-08-19 23:04:14
Csőben "rántott" csirkemell ma
... * víz (amennyit a liszt felvesz)

Sütéshez:

* 1 dl olaj (olíva/ napraforgóolaj)

elkészítés

1. A csirkemelleket félbevágjuk, és kiklopfoljuk, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, esetleg egyéb fűszerekkel ízesítjük. (Én kaprot is szórt...
2010-08-17 18:07:15
Rántott sajtgolyók
... hempergetéshez
* pirospaprika
* bors
* őrölt kömény
* apróra vágott petrezselyem
* olajbogyó elkészítés

1. A hozzávalókat egy nagy tálban összekeverjük. A sajt önmagában elég sós, így nem igényel külön sózást.
2. Annyi zseml...
2010-08-17 16:39:56
1 2 
Címkék: nagy tálban, sajt önmagában, tepsi kikenéséhez, húst kiverjük, töltelékhez apróra, része pedig, baconbe tekerjük, sajt sehol, szalonna alól, liszt felvesz, csirkemelleket félbevágjuk, csirkemelleket, zsemlemorzsába, hempergetéshez, napraforgóolaj, összekeverjük, petrezselyem, szerecsendió, panírozáshoz, zsemlemorzsa, zsemlemorzsá, hozzávalókat, kiklopfoljuk, pirospaprika, beletesszük, kandikáljon, sertéskaraj, legtöbbször, fűszerekkel, félbevágjuk, ételízesítő, töltelékhez, kikenéséhez, elkészítés, sajtgolyók, csirkemell, parizerrel, palacsinta, trappistát, opcionális, reszelhető, palacsint, trappista, olajbogyó, önmagában, hasábokra, csészényi, zsemlemor, használok, parizeres, ízesítjük, bármilyen, borsozzuk, tojásokat, felverjük, sajtgoly, besózzuk, szalonna, tepsiben, tekerjük, sütéshez, kiverjük, amennyit, parizert, mártjuk, baconbe, igényel, baconba, rántott, nosalty, tojásba,
© 2013 TVN.HU Kft.