|
|
|
... pirospaprika
* bors
* őrölt kömény
* apróra vágott petrezselyem
* olajbogyó (opcionális)
elkészítés
1. A hozzávalókat egy nagy tálban összekeverjük. A sajt önmagában elég sós, így nem igényel külön sózást.
2. Annyi zsemlemorzsá... |
2010-09-12 20:08:43 |
|
|
|
|
|
|
* 8-10 szelet sertéskaraj
* só
* liszt
* 2-3 tojás
* zsemlemorzsa
* 2 dl tejszín
* 25 dkg trappista sajt
* zsír a tepsi kikenéséhez
elkészítés
1. A húst kiverjük, enyhén besózzuk.
2. Felv... |
|
2010-09-06 20:03:31 |
|
|
|
|
|
|
... 2-3 tojás
* zsemlemorzsa
* 2 dl tejszín
* 25 dkg trappista sajt
* zsír a tepsi kikenéséhez
elkészítés
1. A húst kiverjük, enyhén besózzuk.
2. Felverjük a tojásokat a panírozáshoz. Liszbe, tojásba, majd zsemlemorzsába mártjuk a h... |
2010-09-06 18:18:48 |
|
|
|
|
|
|
... szerecsendió
A panírozáshoz:
* liszt
* tojás
* zsemlemorzsa
* étolaj a sütéshez
elkészítés
1. A töltelékhez apróra vágjuk a parizert, beletesszük egy tálba, majd ráütjük a tojást.
2. Beletesszük a reszelt s... |
|
2010-08-29 18:34:24 |
|
|
|
|
|
|
* kb. 25 dkg reszelt sajt (bármilyen könnyen reszelhető, én legtöbbször trappistát használok, egy része pedig füstölt)
* 2 tojás
* 1-2 ek zsemlemorzsa + egy csészényi a hempergetéshez
* pirospaprika
* bors
* őrölt kömény
* apróra ... |
|
2010-08-26 15:42:11 |
|
|
|
|
|
|
... * pirospaprika
* bors
* őrölt kömény
* apróra vágott petrezselyem
* olajbogyó (opcionális)
elkészítés
1. A hozzávalókat egy nagy tálban összekeverjük. A sajt önmagában elég sós, így nem igényel külön sózást.
2. Annyi zsemlemor... |
2010-08-23 23:39:39 |
|
|
|
|
|
|
... füstölt sajt (pl. trappista)
* 2 tojás
* 10 dkg liszt
* 10 dkg zsemlemorzsa
* pici ételízesítő
elkészítés
1. A sajtot 4 x 1 cm-es hasábokra vágjuk, és a baconbe tekerjük úgy, hogy a sajt sehol se kandikáljon ki a szalonna alól.... |
2010-08-20 14:40:04 |
|
|
|
|
|
|
... füstölt sajt (pl. trappista)
* 2 tojás
* 10 dkg liszt
* 10 dkg zsemlemorzsa
* pici ételízesítő
elkészítés
1. A sajtot 4 x 1 cm-es hasábokra vágjuk, és a baconbe tekerjük úgy, hogy a sajt sehol se kandikáljon ki a szalonna alól.|... |
2010-08-19 23:04:14 |
|
|
|
|
|
|
... * víz (amennyit a liszt felvesz)
Sütéshez:
* 1 dl olaj (olíva/ napraforgóolaj)
elkészítés
1. A csirkemelleket félbevágjuk, és kiklopfoljuk, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, esetleg egyéb fűszerekkel ízesítjük. (Én kaprot is szórt... |
2010-08-17 18:07:15 |
|
|
|
|
|
|
... hempergetéshez
* pirospaprika
* bors
* őrölt kömény
* apróra vágott petrezselyem
* olajbogyó elkészítés
1. A hozzávalókat egy nagy tálban összekeverjük. A sajt önmagában elég sós, így nem igényel külön sózást.
2. Annyi zseml... |
2010-08-17 16:39:56 |
|
|
|
|